Ректором ЛНУ імені Івана Франка став Володимир Мельник

Ректором ЛНУ імені Івана Франка став Володимир Мельник

11.06.14 14:22 0 854
Щойно стало відомо, що ректором Львівського національного університету імені Івана Франка призначили декана філософського факультету Володимира Мельника.

Про це IA ZIK повідомили поінформовані джерела.

Володимир Мельник. Фото: Роман Балук/ZIK

Нагадаємо, конференція трудового колективу Львівського національного університету імені Івана Франка рекомендувала Міносвіти дві кандидатури на посаду ректора – декана філософського факультету Володимира Мельника та завідувача кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби, колишнього декана факультету міжнародних відносин, екс-посла України у Польщі Маркіяна Мальського.

У результаті другого туру таємного голосування вони обоє набрали понад 30% голосів.

Зокрема, за Володимира Мельника проголосували 195 делегатів конференції (55,71%); за Маркіяна Мальського – 141 (40,29%).

Як відомо, у першому турі голосування жоден із шести кандидатів на посаду ректора ЛНУ імені Івана Франка не набрав необхідних 30% голосів. Відтак, було призначено другий тур, у якому взяли участь претенденти, що у першому турі, відповідно, набрали найбільшу кількість голосів – Маркіян Мальський (103 голоси) та Володимир Мельник (92 голоси).

Зазначимо, до участі у виборах ректора ЛНУ імені Івана Франка зголосилось семеро кандидатів: Андрій Бойко, Ярослав Гарасим, Михайло Зарічний, Маркіян Мальський, Володимир Мельник, Сергій Реверчук та Олексій Сухий. У день голосування завідувач кафедри новітньої історії України Олексій Сухий зняв свою кандидатуру. Він закликав усіх, хто хотів голосувати за нього, підтримати Андрія Бойка.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на ...
Наступна новина: Тараса Ільящука призначено ...

КОМЕНТАРІ