У Львові діятиме фан-зона до Чемпіонату світу з футболу

У Львові діятиме фан-зона до Чемпіонату світу з футболу

11.06.14 12:01 0 745
За перебігом Чемпіонату світу з футболу 2014 можна буде спостерігати на величезному екрані у центрі Львова. Спеціально для мешканців та гостей міста організовують фан-зону з трансляцією матчів головної події у світі футболу.

Про це 10 червня повідомила прес-служба ЛМР з посиланням на компанію «Львівські ярмарки».

Протягом місяця, з 12 червня до 13 липня, на площі перед ЛНУ ім. Івана Франка відбуватимуться публічні перегляди футбольних матчів у форматі фан-зони. Для цього встановлять спеціальний екран розмірами 6х4 метри. Фан-зона розрахована на декілька тисяч людей. Також тут працюватиме фан-ярмарок, де можна буде придбати футбольну атрибутику, їжу та напої.

«Євро-2012 в Україні довело, що у Львові люблять футбол і вміють активно підтримувати улюблені команди. У місті панував особливий настрій, працювала фан-зона, де можна було переглядати матчі у дружній атмосфері. Ми вирішили подарувати мешканцям можливість згадати цю добру практику і організовуємо у Львові Фан-зону до цьогорічного Чемпіонату світу у Бразилії. Вхід буде абсолютно безкоштовним. Тут львів’яни зможуть не лише насолоджуватися улюбленою грою, а й випити прохолодного квасу чи скуштувати смажених ковбасок», – зазначає Ігор Фіняк, директор компанії «Львівські ярмарки».

Фан-зона працюватиме щодня з 10.00 до 00.00 години. Вхід вільний. На територію заборонено буде приносити з собою їжу та алкогольні напої. Працюватиме цілодобова охорона.

Нагадаємо, 20-й чемпіонат світу з футболу ФІФА відбудеться в Бразилії з 12 червня до 13 липня. Матч-відкриття пройде в Сан-Паулу, а фінал – на стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гостини у сестри ...
Наступна новина: Справедлива ціна на газ для ...

КОМЕНТАРІ