Львівщина: стратегія розвитку області має стати основою новітніх структурних змін, – Йосиф Ситник

Львівщина: стратегія розвитку області має стати основою новітніх структурних змін, – Йосиф Ситник

11.06.14 08:07 0 802
Для реалізації Стратегії розвитку Львівщини слід стратегічно передбачити ті механізми, які б дозволяли залучити інвесторів, виокремити саме ті ніші, які будуть справді для них цікавими. Світ динамічно розвивається і вже через кілька років можна отримати зовсім інші структуру та модель економіки. Тому потрібно дати шанс на розвиток новітніх структурних змін в області.

На цьому наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник під час семінару щодо підготовки ідей проектів до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період 2015-2017 роки.

«Ми маємо повністю покладатись на власні ресурси. Це, зокрема, інтелектуальний потенціал, потенціал прикордоння, інноваційних можливостей, туристичного напрямку. З іншого боку, область також володіє належним потенціалом щодо технологічного переозброєння, а також розвитку нових виробництв. Є усі підстави говорити про те, що Львівщина – це фінансовий центр, центр агропромислового, логістичного, інфраструктурного розвитку і транскордонного співробітництва», – розповів під час виступу Й.Ситник.

Також перший заступник очільника Львівщини звернув увагу, що значний поштовх до розвитку економіки матиме глибина реформ, які будуть реалізовані у найближчі два роки.

«Сподіваюсь, що до затвердження Стратегії розвитку Львівщини, ми отримаємо ще й Стратегію розвитку України. Це дозволить чітко позиціонувати регіон в масштабі цілої держави. Ми зможемо віднайти свою нішу та зорієнтуватись чи наші напрацювання відповідають загальнонаціональному баченню. Тоді стратегія матиме більше шансів на успіх, а відповідно механізми реалізації будуть більш простішими, прозорішими і впевненішими щодо подальшого алгоритму дій», – зазначив Й.Ситник.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькому зоопарку ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ