У Львівській області йосиф Ситник представив в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олексія Балицького

У Львівській області йосиф Ситник представив в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олексія Балицького

11.06.14 14:07 0 840
10 червня перший заступник голови ЛОДА Йосиф Ситник офіційно представив в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олексія Балицького.

Йосиф Ситник побажав новому керівнику працювати над зміною образу чиновника у шньому суспільстві.

«Ми повинні відповідали вимогам часу –наближатись до стандартів відкритості та прозорості влади. Маємо йти до спрощення бюрократизації це, відповідно, дасть нові можливості громадам та бізнесу. Влада стане більш прозорою, доступною та консультативно-дорадчою, а не лише контролюючою. Владу не повинні боятись – з владою повинні співпрацювати», – наголосив перший заступник голови ЛОДА.

Зазначимо, що Олексій Балицький є також головою постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради. У 2010 р. був обраний депутатом обласної ради по 16-му одномандатному мажоритарному виборчому округу (м.Трускавець).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковина: на ...

КОМЕНТАРІ