На Львівщині триває збір проектних ідей до Плану реалізації регіональної стратегії розвитку на 2015-2017 роки

На Львівщині триває збір проектних ідей до Плану реалізації регіональної стратегії розвитку на 2015-2017 роки

11.06.14 17:39 0 830
Основні стратегічні цілі та завдання Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року представили на семінарі у Львівській облдержадміністрації. Загалом, напрацьовано п’ять стратегічних цілей, серед яких – прискорення економічного зростання, розвиток сільських територій, розвиток туристичного та рекреаційного потенціалу, підвищення якості життя населення та поглиблення євроінтеграційних процесів.

До згаданої Стратегії розвитку Львівська облдержадміністрація та облрада, за сприяння Проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», розробляють План реалізації на 2015 – 2017 роки. Найважливішим етапом його розробки є подання проектних пропозицій, які в подальшому буде проаналізовано та відібрано за пріоритетними напрямками.

Відтак, жителі області, зацікавлені у розвитку регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності у термін до 16:00 год. 27 червня 2014 року можуть подавати свої ідеї проектів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії (натисніть для детальнішої інформації).

За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до Плану реалізації Стратегії і будуть профінансовані в 2015-2017 роках.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ковельські міліціонери ...
Наступна новина: У Луцькому зоопарку ...

КОМЕНТАРІ