Проблеми розвитку бізнесу на Львівщині обговорили за круглим столом

Проблеми розвитку бізнесу на Львівщині обговорили за круглим столом

11.06.14 16:19 0 783
«Облдержадміністрація повинна стати ефективним посередником між бізнесом та центральними органами влади щодо якісних трансформаційних змін», – про це заявив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник під час круглого столу щодо проблемних питань розвитку бізнесу в регіоні.

Йосиф Ситник наголосив, що облдержадміністрація націлена на діалог з підприємницьким середовищем Львівщини й повинна стати не лише органом контролю, але й генератором нових ідей щодо сприяння розвитку підприємництва та формування інвестиційної привабливості області.

Окрім того, завданням облдержадміністрації є систематизація пропозицій від підприємців щодо дерегуляції бізнесу, проблематики видів економічної діяльності та формування законодавчих ініціатив до центральних органів влади.

Загалом під час круглого столу обговорили нові підходи щодо розвитку бізнесу на Львівщині, розглянули стимули та механізми взаємодії бізнесу і влади, а також окреслили головні завдання нової влади.

Своєю чергою підприємницьке середовище скаржиться, що найбільшою проблемою серед роботодавців є неправомірні дії з боку контролюючих органів, а також підтримка цих дій судовими органами. Відтак, необхідно ліквідувати корупцію в цих сферах.

Роботодавці Львівщини запевнили, що бізнес хоче, аби на території області була законність. Тому головними завданнями вважають, боротьбу з детінізацією бізнесу та його дерегуляцію.

«Ми сподіваємось, що ті реформаторські ідеї щодо дерегуляції бізнесу, які є і в Уряді, і в Парламенті, будуть впроваджуватись швидко та ефективно», – відзначив Й. Ситник.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Хомінець: ...
Наступна новина: Надзвичайний та Повноважний ...

КОМЕНТАРІ