Львівська ОДА розробила проект Програми щодо матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції «Львів»

Львівська ОДА розробила проект Програми щодо матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції «Львів»

11.06.14 12:21 0 788
Львівська облдержадміністрація розробила та подала на розгляд профільним комісіям Львівської обласної ради проект Програми для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів».

Про це 10 червня під час наради щодо матеріально-технічного та фінансового забезпечення батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Львів” під головуванням першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Йосифа Ситника повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко.

За його словами, дана Програма передбачає виділення коштів з обласного бюджету на засоби особистої безпеки бійців батальйону, які нестимуть службу у східних областях нашої держави.

Водночас Йосиф Ситник підкреслив, що кошти, які будуть закладені в програмі, мають бути використані максимально ефективно: «Ми повинні прослідкувати, аби закупити сертифіковані бронежилети та каски високої якості, які гарантуватимуть безпеку життя нашим військовим», – наголосив Й.Ситник.

Нагадаємо, 6 червня до голови Львівської облдержадміністрації Ірини Сех звернулися командир батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» старший лейтенант міліції Ігор Вольський та заступник командира батальйону з кадрових питань Василь Соломійчук з проханням допомогти у закупівлі засобів особистої безпеки особового складу батальйону – бронежилетів та касок.

За підсумком зустрічі Ірина Сех доручила терміново напрацювати Програму для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів», аби вже 17 червня вона була розглянута на сесії обласної ради.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: захист оскаржив ...
Наступна новина: Рівненщина: на ...

КОМЕНТАРІ