Олег Панькевич вимагає звільнення генконсула України в Барселоні

Олег Панькевич вимагає звільнення генконсула України в Барселоні

11.06.14 11:29 0 777
Заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич вимагає звільнення з посади Генерального консула України в Барселоні (Іспанія) Олександра Хрипунова. Про це йдеться в його депутатському запиті до виконувача обов'язків міністра закордонних справ України Андрія Дещиці.

Як зазначає Олег Панькевич, до фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді України звернулися представники Асоціації українців у Каталонії "Червона калина", яка об'єднує громадян України, що проживають у Барселоні, з проханням відкликати Генерального консула України в Барселоні пана Хрипунова у зв'язку з його політичною позицією щодо Революції гідності та незадовільним рівнем співпраці з громадськими організаціями українців, які постійно чи тимчасово проживають на території консульського округу в Барселоні.

"У своєму зверненні представники української громади особливо наголошують на тому, що Олександр Хрипунов за весь час перебування на посаді Генерального консула не організував жодної спільної зустрічі голів та активістів українських асоціацій, які проводять свою діяльність на території консульського округу в Барселоні. Натомість вони зазначають, що Хрипунов значну частину свого робочого часу приділяє співпраці з російською громадою в Каталонії", – зазначає народний депутат.

Він просить очільника МЗС розглянути доцільність перебування на посаді генконсула України в Барселоні Олександра Хрипунова.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українка "за гарні ...
Наступна новина: Голова облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ