Начальник міліції Львівщини обговорив з активістами питання щодо кадрових призначень

Начальник міліції Львівщини обговорив з активістами питання щодо кадрових призначень

11.06.14 15:28 0 825
Призначення керівників підрозділів ГУМВС України у Львівській області відбуватиметься за погодженням громадськості. Про це, повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія громадським активістам під час зустрічі з ними.

10 червня, у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області відбулася зустріч керівника міліції Львівщини Дмитра Загарії та заступника начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Сергія Маруняка з громадськими активістами.

Під час зустрічі обговорювалося питання щодо кадрових призначень на керівні посади Державтоінспекції Львівської області Степана Харабари та Богдана Мицака.

«Степан Харабара написав рапорт на звільнення з органів внутрішніх справ, а Богдану Мицаку запропоновано посаду старшого інспектора з особливих доручень УДАІ », - повідомив Дмитро Загарія.

Зокрема, очільник міліції Львівщини зазначив, що він враховує думку громадськості і що процедура призначення на посаду керівника УДАІ області буде відбуватись тільки за погодженням громадськості.

Окрім того, активісти обговорили з керівництвом міліції Львівщини питання щодо можливого призначення на посаду заступника начальника ГУМВС України у Львівській області – начальника кримінальної міліції Олексія Душейка та призначення керівників на посади начальника Сихівського та Франківського райвідділів міліції міста Львова.

«Кандидатури, які будуть висуватись на керівні посади, будуть обговорюватись на кадровій комісії на яку ми будемо запрошувати представників громадськості», - розповів очільник міліції Львівщини

На завершення зустрічі Дмитро Загарія подякував активістам за активну позицію, взаєморозуміння та співпрацю.

«Я надіюсь, що подальша наша співпраця буде ще більш налагодженою, адже завдяки спільними зусиллями правоохоронців із громадськістю можна забезпечити стабільність та громадський порядок на Львівщині», - підкреслив Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині вшанували ...
Наступна новина: Луцьк: під час оперативної ...

КОМЕНТАРІ