У Львові працівники ДАІ влаштували для діток цікавий урок із дорожньої безпеки

У Львові працівники ДАІ влаштували для діток цікавий урок із дорожньої безпеки

11.06.14 10:41 0 810
У Львові працівники Державтоінспекції вирушили у літні пришкільні табори, аби нагадати діткам про основні правила безпеки на дорозі. Для юних непосид влаштовують цікаві вікторини та конкурси, розповідають про дорожні знаки, проводять практичні заняття із Правил дорожнього руху.

співробітники ДАІ побували у дитячому таборі, що діє на базі львівської середньої загальноосвітньої школи №51. Правоохоронці організували для малечі справжнє свято, подарували діткам чимало яскравих вражень та емоцій!\

Юні школярики мали змогу познайомитися ближче із роботою вартових доріг, посидіти у новенькому патрульному авто та сказати у гучномовець: «Увага! На дорозі діти!».

А ще правоохоронці пояснили малечі, що означають сигнали регулювальника, та провели для школяриків практичний урок із дорожньої безпеки.

Організатори заходу розповідають: цей пришкільний табір відвідують учні з чотирьох навчальних закладів міста. Дітки не тільки відпочивають, але й пізнають багато нового та цікавого.

юні школярики не лише провели час весело, але й із користю, адже навчилися правильно переходити вулицю, дізналися, де безпечно кататися на велосипеді та як слід поводитися у транспорті.

На завершення зустрічі інспектори ДАІ провели для діток пізнавальну вікторину із Правил дорожнього руху, переможці якої одержали від правоохоронців цікаві книжечки.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: за ...

КОМЕНТАРІ