В управлінні ДАІ Львівщини відбулась зустріч керівника обласної міліції зі громадськими активістами

В управлінні ДАІ Львівщини відбулась зустріч керівника обласної міліції зі громадськими активістами

11.06.14 08:58 0 990
Головний міліціонер Львівщини полковник Дмитро Загарія спілкувався із представниками «Самооборони» Бродівського, Золочівського та Радехівського районів. Зустріч відбувалася в актовому залі управління Державтоінспекції області. Начальник Главку уважно вислухав усі звернення громади та запевнив, що відреагує на кожне із них.

10 червня, близько 11-ї години громадські активісти із Бродівського, Золочівського та Радехівського районів організували пікет під обласним управлінням Державтоінспекції. Люди висловили невдоволення роботою так званих МРЕВ.

Поспілкуватися із учасниками пікету прибув начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія. Він запропонував активістам обговорити усі проблемні питання та дійти до спільного знаменника.

В актовому залі управління ДАІ Львівщини зібралося близько півсотні представників громадськості. Учасники Бродівської «Самооборони» висловили стурбованість щодо ймовірного закриття так званого МРЕВ, що обслуговує мешканців району.

Т.в.о.начальника Державтоінспекції Львівщини, підполковник міліції Дмитро Фальшовник запевнив присутніх, що про жодне закриття цього підрозділу не йдеться. Він розповів, що наразі центри надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів, переходять на видачу нової бланкової продукції, вартість якої є дешевшою за попередню на понад 40%. «Вже найближчим часом нове обладнання буде встановлено в усіх підрозділах і люди зможуть скористатися цієї послугою у повному обсязі», - запевнив підполковник міліції Дмитро Фальшовник.

Представник «Самооборони» з Бродівщини Тарас Шелест розповів про проблемні питання щодо роботи районного підрозділу Державтоінспекції. Зокрема, висловив стурбованість рівнем матеріально-технічного забезпечення правоохоронців, нестачею паливно-мастильних матеріалів. Схожі зауваження прозвучали із вуст «самооборонівців» із Золочівського та Радехівського районів.

Однак, найбільше застережень у представників громади було до роботи так званих МРЕВ. Активісти із Бродівщини висловили ряд застережень щодо кадрових змін, які відбулися у цьому підрозділі.

Начальник Головного управління міліції Львівщини Дмитро Загарія призначив за цим фактом додаткову службову перевірку. Він запевнив громадських активістів, що реагуватиме на кожне їхнє звернення.

«У випадку будь-яких порушень чи зловживань, прошу звертатися безпосередньо до мене із відповідною заявою», - підсумував полковник міліції Дмитро Загарія.

Представникам «Самооборони» також запропонували долучитися до роботи Громадської ради, що діє при управлінні Державтоінспекції Львівщини.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через Центри ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ