В Житомирській області постраждалі учасники масових акцій громадського протесту мають право на безоплатну правову допомогу

В Житомирській області постраждалі учасники масових акцій громадського протесту мають право на безоплатну правову допомогу

11.06.14 14:58 0 813
Головне управління юстиції у Житомирській області інформує, що відповідно до доручення Міністра юстиції України П. Петренка від 23.05.2014, постраждалі учасники масових акцій громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, та члени їх сімей мають право на отримання безоплатної первинної правової допомоги, а саме: правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, складення заяв, скарг та інших документів правового характеру, доступу до вторинної правової допомоги та медіації, а також нотаріальних послуг, пов’язаних з оформленням спадщини. Крім того, державні нотаріальні контори області безоплатно надаватимуть цій категорії громадян додаткові послуги правового характеру.

Постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей забезпечуватиметься першочергове надання такої допомоги під час роботи громадських приймалень при управліннях юстиції Житомирщини з надання безоплатної первинної правової допомоги у взаємодії з державними нотаріальними конторами.

Також у разі звернення зазначених категорій осіб у неприйомні дні та години керівники головного та територіальних управлінь юстиції області повинні вживати заходів щодо надання вказаної допомоги.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Оплата частинами» ...
Наступна новина: У Брюсселі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ