Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі, що сталися від необережного поводженням з вогнем

Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі, що сталися від необережного поводженням з вогнем

11.06.14 16:00 0 804
09 червня на Чернігівщині рятувальники ліквідували дві пожежі, що виникли внаслідок необережного поводження людей з вогнем.

Перше повідомлення про загорання сінника на приватному подвір'ї у с. Самотуги Корюківського району надійшло до Служби порятунку "101" о 13:20. Пожежна команда, яка прибула на місце виклику з с. Сядрино, ліквідувала пожежу о 14:30 та завадила їй охопити інші споруди на подвір'ї. Вогонь встиг знищити сінник площею 12 кв. м. Причиною загоряння стало те, що господар розтоплював бджолиний віск поблизу сінника за допомогою вогнища. Як результат, полум'я по сухій траві перекинулося на сіно.

Повідомлення про іншу пожежу, але вже житлового будинку у с. Сиволож, надійшло до Служби порятунку "101" у Борзнянському районі о 20:50. На місце події прибуло з райцентру відділення державної пожежно-рятувальної частини та пожежні команди з сіл Плиски і Хороше Озеро. О 21:30 вогнеборці ліквідували пожежу та зберегли будинок. Вогонь встиг пошкодити деякі домашні речі. Причиною загоряння стало куріння у ліжку 52-річної господарки оселі. На щастя, жінка вчасно прокинулася та встигла вибігти із помешкання не зазнавши травм.

У ДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині в ДТП ...

КОМЕНТАРІ