У Рівненській області працівники ДАІ до операції "Автобус-2014" активно залучають громадськість

У Рівненській області працівники ДАІ до операції "Автобус-2014" активно залучають громадськість

11.06.14 09:11 0 832
Державтоінспекція Рівненщини продовжує проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Автобус-2014».

Днями, за ініціативи громадської організації «Рівненська бойова сотня імені Георгія» до Костопільської міської ради було внесено та підтримано пропозицію щодо заборони проїзду транзитних автобусів містом Костопіль.

Вже за кілька днів, працівники відділу ДАІ з обслуговування Костопільського району, спільно з представниками управління Укртрансінспекції в області та громадськості, організували відпрацювання Костопільського району.

В рамках проведення профілактичних заходів двома спільними нарядами було здійснено рейдові перевірки щодо контролю за дотриманням автоперевізниками Ліцензійних умов, Правил дорожнього руху, Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, договорів із замовником перевезень та виведення з ринку послуг нелегальних перевізників.

Лише за один день у ході відпрацювання працівники Державтоінспекції виявили та задокументували п’ять фактів відхилення автобусів від визначеного маршруту руху, одне невиконання вимог дорожнього знаку та один факт порушенням правил перевезення організованих груп дітей, а також провели профілактичні бесіди з водіями пасажирського транспорту щодо недопущення зазначених вище порушень в подальшому.

Подібні заходи будуть організовуватись і надалі.

Прес-служба ВДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ