У Рівному чоловіка, якого дві доби розшукували міліціонери, знайшли мертвим у озері

У Рівному чоловіка, якого дві доби розшукували міліціонери, знайшли мертвим у озері

11.06.14 09:46 0 796
10 червня місцевий рибалка виявив тіло невідомого чоловіка в Басівкутському озері й відразу зателефонував до міліції. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Рівненського міськвідділу міліції. На відстані близько десяти метрів від берега знаходилося тіло невідомого чоловіка.

Оперативники міськвідділу почали встановлювати особу загиблого та коло його знайомих. Під час перевірки осіб, які рахуються як безвісті зниклі, з’ясувалося, що восьмого червня до міліції зверталася місцева жителька із заявою про зникнення її 30-річного сина Сергія. Прикмети зниклого співпали з прикметами загиблого чоловіка.

Працівники відділу карного розшуку Рівненського МВ УМВС в Рівненській області провели ряд оперативних заходів, аби встановити місце перебування безвісти зниклого. Були опитані близькі родичі та знайомі Сергія. Проте пошуки не принесли результату.

Як з’ясувалося, в день трагедії, 7-го червня Сергія запросили піти відпочити до озера його знайомі Олександр та Тетяна. Компанія у складі трьох людей розпивала пиво. Близько опівдня друзі відійшли від Сергія, а коли повернулися на березі, лежав лише його одяг.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — зазначив заступник начальника Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Олег Левко. — При поверхневому огляді тіла ознак насильницької смерті не виявлено. Причина смерті встановлюється.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ