Рівненщина: на Здолбунівщині правоохоронці затримали авто, в якому перевозили понад дві тисячі літрів незаконно виробленої горілки

Рівненщина: на Здолбунівщині правоохоронці затримали авто, в якому перевозили понад дві тисячі літрів незаконно виробленої горілки

11.06.14 12:23 0 764
До працівників міліції надійшла інформація, що автомобіль марки «Рено-Мастер» білого кольору, рухаючись по автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів», перевозить незаконно виготовлені підакцизні товари.

Для перевірки інформації у селі Здовбиця працівники міліції зупинили вказане авто. За кермом перебував 35-річний рівнянин, який навідріз відмовився відкривати авто та показувати багаж міліціонерам. Водій пояснив, що перевозить цитрусові за проханням свого друга із Острога.

Для з’ясування всіх обставин автомобіль було поміщено на штрафмайданчик Здолбунівського РВ УМВС, а слідчим було направлено клопотання до Здолбунівського районного суду про проведення обшуку транспортного засобу.

На підставі ухвали слідчого судді в ході проведення обшуку в багажному відділенні авто було виявлено дві пластикові бочки по 200 л. прозорої рідини з різким запахом алкоголю, 3153 пляшки по 0,5 л. та 480 пляшок по 0,25 л. горілчаних виробів з різноманітними назвами: «Справжнє золото», «Пшенична», «Посол держави», «Справжня», «Львівський келих», «Чернігівських келих», «Царський келих», «Чарка», «Поліська», «Український могорич» тощо. Будь-яких документів на продукцію водій так і не надав.

— За даним фактом працівниками Здолбунівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), — зазначив начальник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. — Водієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції. Наразі працівниками міліції проводяться заходи щодо встановлення усіх причетних осіб.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ОДА розробила ...
Наступна новина: У Луцьку нагородили ...

КОМЕНТАРІ