Про зайнятість населення у Рівненському районі обговорили за

Про зайнятість населення у Рівненському районі обговорили за "круглим столом"

11.06.14 14:03 0 786
5 червня за ініціативи Рівненського районного центру зайнятості відбувся круглий стіл «Об’єднання зусиль органів влади, місцевого самоврядування, служби зайнятості, соціальних партнерів та роботодавців щодо вирішення проблем зайнятості в сучасних умовах».

У заході взяли участь керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, соціальні партнери, роботодавці, представники профспілок.

Розпочали засідання заступник голови райдержадміністрації Сергій Подолін та голова районної ради Володимир Пилипчук.

Начальник управління економіки Олена Ноцик ознайомила присутніх з основними макроекономічними показниками району.

Директор районного центру зайнятості Петро Левчук та заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок поінформували про основні тенденції на ринку праці району, використання можливостей законодавства про зайнятість щодо стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць та забезпечення ефективної зайнятості населення.

Начальник управління соціального захисту Олександр Павлусь та в.о. начальника ДПІ в районі Олена Панченко доповіли про створення нових робочих місць, легалізацію трудових відносин та стан дотримання законодавчих норм при виплаті заробітної плати найманим працівникам.

В обговоренні питань активізації спільних зусиль у створенні нових робочих місць, ліквідації тіньової зайнятості, сприянні зайнятості осіб, які звертаються до служби зайнятості з питань пошуку роботи, взяли участь директор СП «Алмі» Олександр Михальчук, голова Великожитинської сільської ради Людмила Хома та приватний підприємець Василь Дятлик.

Підсумували захід заступник голови райдержадміністрації та голова районної ради.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ