Рівненщина: працівники ДАІ для проведення профілактичних заходів «Автобус-2014» активно залучають громадськість

Рівненщина: працівники ДАІ для проведення профілактичних заходів «Автобус-2014» активно залучають громадськість

11.06.14 17:04 0 778
Державтоінспекція Рівненщини продовжує проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Автобус-2014». Нещодавно, за ініціативи громадської організації «Рівненська бойова сотня імені Георгія» до Костопільської міської ради було внесено та підтримано пропозицію щодо заборони проїзду транзитних автобусів містом Костопіль.

Згідно розробленого та затвердженого графіку ВДАІ, четвертого червня 2014 року працівниками відділу ДАІ з обслуговування Костопільського району спільно з представниками управління Укртрансінспекції в Рівненській області та залученням громадськості було організовано відпрацювання Костопільського району.

В рамках проведення профілактичних заходів двома спільними нарядами було здійснено рейдові перевірки щодо контролю за дотриманням автоперевізниками Ліцензійних умов, Правил дорожнього руху, Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, договорів із замовником перевезень та виведення з ринку послуг нелегальних перевізників.

Лише за один день у ході відпрацювання працівниками Державтоінспекції було виявлено та задокументовано п’ять фактів відхилення автобусів від визначеного маршруту руху, одне невиконання вимог дорожнього знаку та один факт порушенням правил перевезення організованих груп дітей, а також проведено профілактичні бесіди з водіями пасажирського транспорту.

Дані заходи будуть організовуватись і надалі.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: товариство «М. Ж. ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ