Михайло Головко провів зустрічі у своєму окрузі на Тернопільщині

Михайло Головко провів зустрічі у своєму окрузі на Тернопільщині

11.06.14 17:21 0 932
8 травня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко відвідав змагання зі спортивного туризму у Почаєві Кременецького району. Юні спортсмени з Почаївського будинку дитячої творчості під керівництвом тренера Юрія Белькова демонструють успішні результати на всеукраїнській і світовій аренах.

"Дуже приємно бачити стільки молодих хлопців, адже здорова молодь – запорука сильної нації. Тому важливо проводити такі змагання та залучати молодь до спорту. Влада, своєю чергою, зобов'язана всебічно сприяти розвитку і популяризації спорту та здорового способу життя. Ви досить відважні і сильні, якщо займаєтеся таким видом спорту, саме така молодь має формувати сильну націю українців", – зазначив Михайло Головко, вітаючи учасників змагань.

Також свободівець завітав на храмове свято церкви Святої Трійці у селі Романів Шумського району. Михайло Головко подарував для храму ікону Пресвятої Богородиці та привітав прихожан та гостей свята, зазначивши, що християни святкують одне з найвеличніших свят – День Святої Трійці, яке свою назву отримало на честь сходження Святого Духа на апостолів, яке їм обіцяв Ісус Христос перед своїм Вознесінням на небеса. Також націоналіст додав, що після пережитого взимку нам треба вистояти у нових випробуваннях і тому нині, як ніколи, потрібна віра та надія, що Святий Дух захистить нас від окупантів.

Опісля націоналіст привітав жителів і гостей Підволочиська із Днем міста. "Мені дуже приємно привітати Вас з Днем міста, – сказав, звертаючись до містян, свободівець Михайло Головко. – Адже Підволочищина – мій рідний край. Тут я народився, виріс і сформувався як особистість. У цьому місті в мене безліч друзів та знайомих. Знаю, що тут надзвичайно патріотичні та свідомі люди. Адже як ніколи, ми повинні бути разом. Гуртом протистояти новим викликам проти всього українського. Впевнений, ми це зможемо зробити і перемогти. Зичу Підволочиську гараздів, стабільності та процвітання!".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові відійшов у ...

КОМЕНТАРІ