Роман Навроцький: "АТО має бути не показухою, а очищенням від загарбників і знущань ворогів"

Роман Навроцький: "АТО має бути не показухою, а очищенням від загарбників і знущань ворогів"

11.06.14 10:47 0 780
З екранів телевізорів, по радіо, в Інтернеті, на сторінках газет щодня чуємо і читаємо, що в Україні активно проводиться антитерористична операція. Нас тішать інформацією про те, що українські силовики знищують бази терористів, захоплюють ворогів тощо. Але разом з тим постійно дізнаємося, що через кордони нашої держави зі зброєю, військовою технікою проходять майже усі, кому не лінь, що заїзд в Україну нині коштує 15 тисяч евро. Вважаю, що в таких умовах жодна антитерористична операція не дасть позитивних результатів, це тільки знущання над нашими військовими і жителями східних областей, яких щодня обстрілюють і виганяють з власних домівок.

Якомога швидша антитерористична операція в Україні має стати справжньою, бо наразі вона є нічим іншим, як посміховиськом. До неї треба залучати не молодих хлопців, яким тільки вчора вперше дали у руки зброю, а професіоналів і досвідчених чоловіків, які знають як поводитися у бою, бо Кремль присилає до нас лише гартованих, вишколених, навчених воювати і вбивати. Мова йде не про те, щоб просто виставити когось проти терористів, як гарматне м'ясо, а щоб був результат і нашу державу звільнити від московських і чеченських вбивць. Ця операція має проходити швидко, дії мають бути жорсткими, а головне – кожен крок українських військовиків повинен триматися у таємниці. Звернімо увагу, що початок АТО в Україні оголошували усім і усюди, таким чином вороги знали чого і де він нас чекати, вони готувалися оборонятися і мали достатньо інформації, щоб уберегти себе. Так не має бути. Антитерористична операція – це не урочистий захід, дії мають бути засекреченими, ворога треба застати зненацька. Тільки так виженемо його з нашої землі, бо вже маємо досвід, коли терористі постійно готові до зустрічі з бійцями України і неодноразово давали їм відсіч.

Нам треба кардинально змінювати поведінку із сепаратистами і терористами. Досить гратися, бо їхні ігри з нашими співвітчизниками давно закінчилися, вони просто вбивають на вулицях мирне населення, стріляють по автомобілях, будинках, не зважають навіть на жінок та дітей. З такими людьми не можна поводитися поблажливо і слухати, як дякує нам світ за толерантність і виваженість у цій складній політичній ситуації. Доти на нашу територію будуть влізати загарбники, доки ми самі не покажемо, що тільки ми тут господарі і вміємо стояти за свою землю.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: за ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «У своїх ...

КОМЕНТАРІ