Волинські правоохоронці затримали озброєних розбійників

Волинські правоохоронці затримали озброєних розбійників

12.06.14 11:54 0 808
Під час затримання зловмисники стріляли та пошкодили два службові автомобілі працівників міліції.

близько 7-ї години ранку у місті Луцьку невідомі особи, одягнені у спортивний одяг, скоїли розбійний напад на жителя обласного центру. При цьому вони спричинили йому тілесні ушкодження та відкрито заволоділи сумкою.

Відомості про даний факт були належним чином зареєстровані, на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Через кілька хвилин у поле зору оперативників і працівників ДАІ потрапив автомобіль, яким, за даними правоохоронців, могли пересуватися злочинці.

– Під час проведення спеціальної операції затримано групу осіб, котрі займалися скоєнням розбійних нападів на території Волині та інших областей України, – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк. – До її складу входило четверо жителів Житомирщини, при собі вони мали зброю. Окрім того, у них вилучено грошові кошти і особисті речі чоловіка, відносно якого вони скоїли розбійний напад. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Варто відзначити, що при затриманні вони зіткнулися зі службовими автомобілями працівників ДАІ та карного розшуку. На щастя, ніхто з правоохоронців не постраждав.

Четверо розбійників затримали, із ними проводять слідчі дії.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: З найрізноманітнішими ...

КОМЕНТАРІ