На Волині оздоровлюватимуть дітей, батьки яких постраждали на Євромайдані, мобілізованих військовослужбовців та переселенців зі Сходу

На Волині оздоровлюватимуть дітей, батьки яких постраждали на Євромайдані, мобілізованих військовослужбовців та переселенців зі Сходу

12.06.14 08:39 0 773
На позачерговій сесії облради прийнято рішення про виділення додаткових 257,04 тис. грн на оздоровлення дітей, батьки яких постраждали на Євромайдані, мобілізованих військовослужбовців та переселенців зі Сходу України. Відповідні зміни були внесені до обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-2015 роки.

Нагадаємо, що тиждень тому голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт дав доручення профільним управлінням вивчити можливість та посприяти в оздоровленні таких дітей.

Таким чином, як поінформував під час виступу на сесії заступник начальника управління у справах молоді та спорту ОДА Ігор Дмитришин, 92 дитини вказаних категорій отримають послуги з оздоровлення та санаторно-курортного лікування. Зокрема, від 68 дітей перебувають в позаміському таборі «Супутник» (с. Світязь Шацького р-ну). Окрім того, вже з 6 червня ц.р. 12 школярів відпочивають у санаторії «Згорани». Туди ж наприкінці цього місяця заїдуть ще 12 чоловік.

Батькам дітей необхідно звертатися в управління та відділи у справах молоді та спорту ( сім’ї та молоді) райдержадміністрацій та міськвиконкомів за місцем проживання.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ