Розпочала роботу Консультативна рада при прокуратурі Волинської області

Розпочала роботу Консультативна рада при прокуратурі Волинської області

12.06.14 16:59 0 1182
Задля налагодження ефективних взаємовідносин з інститутами громадянського суспільства при прокуратурі області створено колегіальний консультативний орган – Консультативну раду.

До її складу наразі увійшло 17 чоловік. Серед них – депутати органів місцевого самоврядування, представники об’єднань громадян, громадських організацій, засобів масової інформації, науковці та ветерани органів прокуратури.

«Функціонування консультативного органу сприятиме прокуратурі області у здійсненні визначених Законом завдань щодо утвердження верховенства права, захисту інтересів громадян і держави від неправомірних посягань, а також стане запорукою системного діалогу між громадянами та прокурорами, які повинні спільно обговорювати проблеми регіону й шукати шляхи їх вирішення», – зауважив, відкриваючи засідання ради, прокурор області Анатолій Коцура.

На своєму першому засіданні, що відбулося у приміщенні прокуратури області, члени Консультативної ради обрали голову, ним став Руслан Тимощук, заступник керівника ГО «Правий сектор Волині», а також секретаря – Євгенія Блащука, начальника відділу Волинського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Додатково: Консультативна рада при прокуратурі області звертається до громадських організацій краю з пропозицією долучитися до її роботи.

Усім зацікавленим до 18 червня 2014 року (включно) необхідно звернутися у прес-службу прокуратури Волині й надати наступні документи:

1. Подання керівника організації щодо кандидатури, яка пропонується до складу ради;

2. Коротке резюме кандидата;

3. Довідка про діяльність та статутні цілі організації, яка пропонує кандидата;

4. Власне бачення напрямків роботи Консультативної ради.

Рішення про включення до складу ради, згідно з Положенням про Консультативну раду при прокуратурі Волинської області, за поданням Голови ради прийматиме прокурор області.

Телефони для довідок:

0332-77-60-40 (прес-служба прокуратури області)

067-713-14-51 (Голова ради) Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ