У Говерли, Карпат і Волині позитивна динаміка у погашенні заборгованості

У Говерли, Карпат і Волині позитивна динаміка у погашенні заборгованості

12.06.14 14:59 0 778
У вівторок, 10 червня, у Будинку футболу відбулося чергове засідання Комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Значну увагу на цьому засіданні було приділено стану справ у трьох найбільш проблемних на сьогоднішній день клубах УПЛ − Карпатам, Волині та Говерлі.

Члени Комітету заслухали інформацію від представників клубів, які були присутні на засіданні, ознайомилися з матеріалами, які показують позитивну динаміку у погашенні заборгованості, яка виникла в клубах, а також, як вони дотримуються "дорожньої карти" у своїх розрахунках, розробленої разом зі спеціалістами Комітету.

Крім того, голова Комітету Ігор Гатауллін повідомив членам Комітету, що у зв’язку з ситуацією, яка склалася у вищевказаних клубах, його запрошено на Загальні збори УПЛ, які повинні відбутися 12 червня.

На цьому засіданні він доповідатиме першим особам клубів про стан справ і фінансові ризики, що існують на сьогоднішній день, повідомляє прес-служба ФФУ.

Наостанок, було повідомлено, що криворізький Кривбас остаточно відмовився від проходження процедури атестації на футбольний сезон 2014/15.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина може стати ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ