В Закарпатській області мукачівські правоохоронці за розбійний напад затримали раніше судимого чоловіка

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці за розбійний напад затримали раніше судимого чоловіка

12.06.14 10:53 0 798
Оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали 30-річного мукачівця, який в березні цього року напав на продавця магазину по вул.Валенберга. Тоді, погрожуючи ножем, раніше судимий чоловік викрав з каси близько 600 гривень.

Посеред дня, близько 15.30 год, до чергової частини міськвідділу на лінію «102» надійшло повідомлення від 25 - літньої жінки, яка повідомила, що на неї напав невідомий. Схвильована жінка розповіла, що чоловік забіг до магазину побутової хімії, в якому вона працює і, пригрозивши ножем, нахабно викрав з каси всі гроші.

Після розбійного нападу, мукачівець вискочив на вулицю і втік. Лише через годину, коли жінка оговталась - викликала правоохоронців. Окрім того, продавець добре запам`ятала риси обличчя грабіжника, адже він був без маски на обличчі. На користь потерпілих були і зовнішні камери відеоспостереження, на яких було чітко зафіксовано, що підозрюваний кілька разів проходив повз відчинені двері магазину, а коли всередині нікого не було, тоді й напав на жінку-продавця.

Більше двох місяців підозрюваний переховувався від правоохоронців, розповідають оперативники Ярослав Мартин та Ярослав Ганькович. Особу підозрюваного за описом потерпілої та іншими доказами, було встановлено давно. Однак, затримали раніше судимого чоловіка нещодавно, адже він добре знав, що на нього чекає. Чоловік вже має «за плечима» кілька судимостей, в тому числі і за розбій.

Наразі він перебуває під вартою. По даному факту старша слідча міського відділу Ганна Звонар відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Львівська область: ...

КОМЕНТАРІ