На Хмельниччині герої не вмирають...

На Хмельниччині герої не вмирають...

12.06.14 13:43 0 786
Ми з дитинства замислюємося над тим, хто вони – герої, які вони, які дії роблять. І дуже рідко, напевно, думаємо, що герої можуть жити серед нас. Герої – це ті люди, які віддають своє життя служінню громаді та рідній землі.

громада м. Старокостянтинова вшанувала пам’ять про одного з тих героїв, котрі боролися за нову країну – демократичну і незалежну. Ім’я Сергія Михайловича Бондарчука назавжди увійде в історію України та Хмельниччини, зокрема, як борця за краще майбутнє. Аби віддати честь герою, при відкритті меморіальних дощок на місцевій гімназії та будинку, де він жив, завітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин.

Олександр Сергійович зазначив: «Сергій Михайлович значно більше часу, значно більше енергії, самого себе віддавав служінню. Він був такий самий як ми, ходив тими самими вулицями, стежками, працював у цій школі. Коли ця людина віддавалась служінню нації, ми навіть не задумувалися, що знаходимось з такою визначною людиною, ім’я якої увійде в історію».

Стародавні і мудрі кажуть, що людина живе рівно стільки, скільки живе пам’ять про неї. Посадовець висловив переконання, що пам’ять про героя України Сергія Михайловича Бондарчука житиме вічно. І ми розповідатимемо про нього нашим дітям, а вони – своїм. Адже саме завдяки таким героям, які у різні часи віддавали свої життя заради нас і заради української держави, ми маємо шанс змінити нашу державу.

Герої Небесної сотні, змінивши країну, дали шанс прийдешнім поколінням змінитися самим. Тому цей шанс необхідно використати сповна, бо грішити перед Небесною сотнею не має жодного морального права. Задля цього необхідно наполегливо працювати, мінятися самим та змінювати Україну, пам’ятаючи про них...(героїв).

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Як у Рівному приймали ...

КОМЕНТАРІ