Зірка розповіла про жахи переслідування (+фото)

Зірка розповіла про жахи переслідування (+фото)

12.06.14 12:27 0 849
Вже давно пластичні хірурги цікавляться - скільки разів перекроїла себе відома українська модель знаменитого журналу «Плейбой», щоб мати такі форми. Адже сексуальне тіло Астаф'євої мало кого може залишити байдужим. Але сама співачка запевняє - під ніж пластичного хірурга вона ніколи не лягала. «Вся моя пластика полягає в щоденній роботі над собою. Я завжди займаюся йогою перед концертом. І от саме зараз прийшов той момент, коли я здалася й перестала стверджувати, що я люблю тільки йогу і біг. Нарешті я пішла в зал. Я не готова робити пластику в майбутньому. Я готова виділити більше часу, зусиль і коштів, щоб доглядати за собою», - поділилася Даша з журналісткою «Неймовірної правди про зірок».



Однак Астаф'єва зізналася - вона з колегами з групи «Nikita» не раз ставали жертвами неврівноважених шанувальників через їх відверті образи. «Колись один чоловік переслідував нас просто по всіх містах: Харків, Донецьк. Скрізь їздив. Він просто стояв під сценою, тягнув руки і кричав: «Даша, Даша ...» Це жахливо. Найстрашніше - це коли ми прилетіли в Харків, і він на такій швидкості підбіг. Я думала, що це нас зустрічають організатори, тому відповіла: «Здрастуйте». А він почав мене хапати. Добре, що була охорона поруч, наш директор - вони прибрали його, вивели за руки», - розповіла програмі співачка.

Але найбільше, за словами Даші, страждає її оточення. Адже кожного чоловіка, якого побачили поруч з Астаф'євою, моментально записують в її залицяльники. Сама співачка зізналася - укладати шлюб вона не збирається. «Я недавно сказала батькам, що ніколи не вийду заміж. Я не вірю в шлюби. Важливо зустріти людину, яка буде тебе любити сонну вранці, зустрічатиме втомлену після 3 перельотів, буде любити ось таку, що пахне котлетами», - підкреслила артистка.

Гламурчик

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У серпні в прикордонних ...
Наступна новина: Театр «Романс» – єдиний в ...

КОМЕНТАРІ