Хмельниччина: леонід Прус ознайомився з роботою ДП «Укробонсервіс»

Хмельниччина: леонід Прус ознайомився з роботою ДП «Укробонсервіс»

12.06.14 13:16 0 1044
Голова облдержадміністрації Леонід Прус та голова Хмельницької райдержадміністрації Роман Дмитришин відвідали Державне підприємство «Укробонсервіс» Центр «УОС-ДМ».

В Центрі «УОС-ДМ» на даний час працює 79 висококваліфікованих працівників, з них 22 - за контрактом. Всі вони пройшли спецнавчання та мають досвід у спеціальному виробництві.

Виробничі потужності підприємства дозволяють виконувати роботи з утилізації та ремонту боєприпасів.

В ході зустрічі Л.Прус зазначив: “Завдяки країнам-донорам Україна має можливість позбутися надлишкового небезпечного майна, яке є не лише тягарем для Міноборони, а й для нашої держави”.

На виробництві впроваджена міжнародна система якості на відповідність виробництва утилізації боєприпасів та виготовлення конверсійних вибухових речовин вимогам І8О9001 та 18014000 система менеджменту навколишнього середовища.

Все це дозволило Агенції НАТО із забезпечення М8РА вибрати Державне підприємство «Укроборонсервіс» в якості виконавця робіт за міжнародним договором з утилізації боєприпасів.

На даний час в Центрі «УОС-ДМ» проводяться роботи з демілітаризації боєприпасів, що завозяться з арсеналів та складів Хмельницької, Житомирської Харківської та Черкаської областей.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відбулася ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ