На Хмельниччині кращий державний службовець

На Хмельниччині кращий державний службовець

12.06.14 08:06 0 812
До обласного центру з’їхалися держслужбовці майже з усіх куточків нашого регіону. Пов’язано це з тим, що саме зараз на базі Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проходить ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Співголовами оргкомітету конкурсу виступають заступник голови – керівник апарату обласної адміністрації Леся Стебло, начальник управління державної служби ГУДС України в Хмельницькій області Григорій Гоцький та директор зазначеного центру перепідготовки Микола Баюк.

Перш за все хочеться наголосити, що своїх представників на конкурс делегували 16 районів. Як пояснила Леся Василівна: «Деякі райони та обласна державна адміністрація не висували своїх номінантів в зв’язку з загостренням суспільно-політичної ситуації в країні, коли проходив І тур конкурсу на місцевому рівні». Загалом участь у конкурсі в межах області взяли понад 250 охочих. Переможці будуть виявлені у двох номінаціях – серед спеціалістів та серед керівників.

На переконання Лесі Стебло такі конкурси допомагають і конкурсантам, і членам журі максимально досконало сконструювати образ наближений до бездоганного державного службовця, образ чиновника – слуги українського народу. І відповідно всім до такого образу прагнути. До слова, учасники конкурсу демонструють свої здібності не лише у вузькопрофільній сфері, а і загальну ерудицію та, на що особливо наголошують організатори, рівень етикету. Змагання проходять у 3 етапи: публічний виступ; письмовий тест з питань етикету; співбесіда. Члени журі підсумовують свої оцінки та обирають переможців. Отож, імена кращих державних службовців Хмельниччини стануть відомі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: США: бойовики в Іраку є ...

КОМЕНТАРІ