Роман Гаврилюк: «Пік активної діяльності громадських формувань на Хмельниччині розпочався 5 років тому»

Роман Гаврилюк: «Пік активної діяльності громадських формувань на Хмельниччині розпочався 5 років тому»

12.06.14 14:11 0 787
Про діяльність громадських формувань з охорони громадського порядку, які функціонують на Хмельниччині, розповів журналістам під час прес-конференції на обласному телеканалі «Поділля-Центр» заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк.

На сьогоднішній день в області діє 150 громадських формувань, які налічують 3267 членів. З них 122 діють у сільській місцевості. Найактивніші — у Хмельницькому, Кам‘янець-Подільському, Славуті, Нетішині.

За 5 місяців 2014 року члени громадських формувань спільно з працівниками міліції провели 2588 рейдів та інших заходів по відпрацюванню населених пунктів області, у результаті яких за вчинення різного роду правопорушень було затримано 509 осіб, також розкрито 60 кримінальних правопорушень.

Виступаючи перед журналістами, полковник міліції зазначив:

— Закон України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону» був прийнятий ще у 2000 році. Але тривалий час громадські формування, які створювалися на його підставі, існували лише на папері. По-справжньому вони запрацювали не так давно. Пік активної діяльності громадських формувань на Хмельниччині розпочався 5 років тому.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: ФІФА оприлюднила список ...

КОМЕНТАРІ