На Хмельниччині на злочинний шлях молоду подолянку штовхнула … зрада чоловіка

На Хмельниччині на злочинний шлях молоду подолянку штовхнула … зрада чоловіка

12.06.14 12:04 0 783
За вчинення двох крадіжок доведеться відповідати перед законом 29-річній жительці смт. Віньківці. Раніше жінка не притягувалася до кримінальної відповідальності. Каже, що на злочинний шлях її штовхнула зрада чоловіка.

Почалася вся історія з того, що підозрювана сама зателефонувала до Віньковецького райвідділу міліції і попросила правоохоронців приїхати і розібратися в «любовному трикутнику», адже запідозрила чоловіка у зраді. З конкуренткою намагалася з’ясувати стосунки самотужки, але окрім взаємних образ і простягання рук ні до чого доброго це не призвело.

У райвідділі з жінками провели профілактичну бесіду, склали на них адмінпротоколи за дрібне хуліганство і відпустили.

Прямо з відділку нещодавні конкурентки разом пішли до найближчого кафе, де розпили не одну «мирову» чарку. Але, очевидно, ображена дружина все-таки тримала образу на суперницю, тому, коли та дійшла до певної кондиції, непомітно викрала у неї мобільний телефон. Згодом вона пояснювала, що зробила це для того, щоб хоч якось помститися коханці благовірного.

Та після цього жінку, як то кажуть, «понесло» — разом зі своїм знайомим вона скоїла ще одну крадіжку. Близько одинадцятої години вечора проникла в гараж, який належить 76-річному місцевому жителю, звідки викрала 400 гривень, банківські картки та ще деякі цінні речі.

Після отримання повідомлення про злочини оперативники Віньковецького РВ УМВС встановили особу зловмисниці. Викрадені речі — вилучили. Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина отримала 227,1 ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ