В Івано-Франківській області правоохоронці дбають про безпеку дітей в період літніх канікул

В Івано-Франківській області правоохоронці дбають про безпеку дітей в період літніх канікул

12.06.14 13:38 0 745
На території області з 1 червня 2014 року розпочався практичний етап оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Літо 2014».

Основними завданням працівників КМСД в період літніх канікул є попередження кримінальних та адміністративних правопорушень вчинених дітьми та відносно них, виявлення та вжиття відповідних заходів реагування стосовно дорослих осіб, які втягують дітей у злочинну діяльність, пияцтво, втягують неповнолітніх чи використовують малолітніх дітей для зайняття жебрацтвом, порушують законодавство щодо працевлаштування дітей, шляхом використання їх праці з метою отримання прибутку та забезпечення охорони громадського порядку та безпеки дітей у місцях їх відпочинку та проведення відповідних профілактичних заходів.

Так, на території Івано-Франківської області функціонує 15 стаціонарних дитячих оздоровчих закладів. За кожним із них закріплено працівників кримінальної міліції у справах дітей, у 11 із них працівники міліції несуть службу цілодобово.

6 червня співробітники кримінальної міліції у справах дітей Коломийського МВ відвідали дитячо-оздоровчий табір «Прикарпатські зорі» в селі Слобода, Коломийського району та провели профілактичні бесіди з дітьми з метою попередження травмування, нещасних випадків на воді.

Також із використанням матеріалів Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» в ігровій формі з метою формування здорового способу життя дітям роз’яснили про шкідливий вплив уживання наркотичних речовин, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині зовнішнє ...
Наступна новина: На Хмельниччині герої не ...

КОМЕНТАРІ