Івано-Франківщина: державтоінспекція про аварійність на дорогах області

Івано-Франківщина: державтоінспекція про аварійність на дорогах області

12.06.14 16:34 0 1286
За минулі вихідні (7-9 червня) в області трапилося 9 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб травмовано, 1 – загиблий.

7 червня у смт. Заболотів Снятинського району, близько 19 год. водій скутера «Сабур», рухаючись по вул. Відродження в напрямку м.Коломиї, здійснюючи маневр подвійного обгону, не вибравши безпечної швидкості руху, не дотримуючи безпечного інтервалу, не переконавшись у безпечності обгону, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2107», під керуванням 22-річного місцевого жителя, який рухався по суміжній смузі руху та здійснював поворот ліворуч. Внаслідок ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, СГМ, забійні рани та був доставлений в Заболотівську РЛ.

8 червня троє осіб отримали травми внаслідок зіткнення вранці двох легковиків на вул. Вовчинецькій, що в м.Івано-Франківську. Водій автомобіля «ВАЗ-2109», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099». Двоє пасажирів та водій автомобіля «ВАЗ-21099» отримали травми та були доставлені в обласну клінічну лікарню. Автомобілі поміщено на арешт майданчик, по даному факту проводиться перевірка.

На Рожнятівщині в смт. Перегінськ близько 1 години ночі водій автомобіля «ВАЗ-2101», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення зі скутером «Альфа», під керуванням 58-річного місцевого жителя. В результаті ДТП скутерист отримав перелом ноги. У водіїв взято кров на вміст алкоголю в крові.

В с.Іваниківка Богородчанського району водій мотоцикла «Ява-350», не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода. Внаслідок наїзду чоловік отримав перелом ноги.

В м.Снятин водій мотоцикла «МТ-10», не впорався з керуванням, з’їхав в кювет, наїхав на камінь і перекинувся. Внаслідок отриманих травм мотоцикліст потрапив в реанімаційне відділення районної лікарні.

У м.Косові зіткнулися два автомобілі «БМВ-735», під керуванням жителя с. Ст.Кути та Опель Кадет, під керуванням косівчанина. Водій «Опеля» не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення. Внаслідок чого водій «Опеля» та ще два пасажири отримали травми.

Ще одна автопригода трапилася на Косівщині в с.Цуцулин. Водій автомобіля «ВАЗ-21154», якого він взяв у свого товариша, рухаючись грунтовою дорогою села не розминувся з мотоциклом «Corrak». Внаслідок зіткнення водій мотоцикла потрапив на лікарняне ліжко.

9 червня у смт. Верховина по вул. Жаб’євська водій автомобіля «ВАЗ-2101», керуючи автомобілем напідпитку, допустив наїзд на пішохода. Отримані травми виявилися несумісні з життям і чоловік загинув на місці пригоди.

Державтоінспекція на реальних прикладах застерігає учасників дорожнього руху бути уважними за кермом, у жодному разі не керувати транспортом напідпитку, оскільки це призводить до трагедій. Кожне втрачене людське життя в аваріях – наслідок безвідповідальності та неуважності водіїв. Подумайте про це, коли сідаєте за кермо автомобіля, адже від Ваших професійних дій та усвідомлення відповідальності залежить життя оточуючих!

Прес-служба УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькому зоопарку ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ