13 червня 2014 року відбудеться семінар на тему «Нормативно-правові та технологічні засади розвитку сервісів електронного врядування та електронної комерції в Україні»

13 червня 2014 року відбудеться семінар на тему «Нормативно-правові та технологічні засади розвитку сервісів електронного врядування та електронної комерції в Україні»

12.06.14 12:42 0 775
13 червня 2014 року в приміщенні обласної державної адміністрації (м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 412) відбудеться семінар на тему «Нормативно-правові та технологічні засади розвитку сервісів електронного врядування та електронної комерції в Україні».

Метою проведення семінару є обговорення рекомендацій щодо узгодженої позиції представників органів державної влади і місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості з питань розвитку інфраструктури і технологій електронного урядування і електронного бізнесу, використання державних реєстрів при наданні послуг юридичним та фізичним особам (електронних адміністративних послуг, електронних закупівель, електронної комерції тощо) у контексті Угоди про асоціацію із ЄС та розвитку роботи центрів надання адміністративних послуг. В основу обговорення рекомендацій та вироблення спільної позиції всіх зацікавлених сторін покладено пропозиції щодо унормування процесів обміну юридично значущими електронними документами.

Участь у семінарі безкоштовна. Для участі у семінарі просимо надіслати до 12 червня 2014 року заявку підтвердження згідно доданої форми на E_mail – infra@loda.gov.ua, або на факс (032) 2612940.

Реєстраційна форма учасників семінару

Просимо заповнити анкету та надіслати до 12 червня 2014 р. на електронну пошту infra@loda.gov.ua або факс 261-29-40

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ