Відбувся семінар з питання підготовки матеріалів для розробки проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року

Відбувся семінар з питання підготовки матеріалів для розробки проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року

12.06.14 11:35 0 781
10 червня 2014 року за організації Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації та Проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» відбувся практичний семінар з питання якісної підготовки матеріалів для розробки проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року.

У роботі семінару взяли участь представники обласної ради, районних і міських рад, економічних служб райдержадміністрацій та ін.

Учасникам семінару запропоновано зразок оголошення про збір ідей проектів до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на 2015-2017 роки, форму подання пропозицій, а також приклади подачі ідей проектів.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, перший заступник голови облдержадміністрації Йосиф Ситник, спеціаліст з місцевого економічного розвитку проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» Ігор Лепьошкін.

У процесі семінару розглянуто процес розробки та структури цілей/завдань Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року, особливості підготовки проектних ідей для Плану реалізації Стратегії на період 2015-2017 роки.

Учасники семінару активно обговорили представленні експертами матеріали, поділились своїми думками щодо підготовки проектних ідей для Плану реалізації Стратегії на період 2015-2017 роки.

Проектні ідеї систематично розглядатимуться та аналізуватимуться робочими групами на відповідність стратегічним цілям та визначеним критеріям.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ