Наприкінці червня Львівщина прийматиме автопробіг Люблін – Рава-Руська – Львів та фестиваль старожитніх автомобілів «Леополіс Гран-прі»

Наприкінці червня Львівщина прийматиме автопробіг Люблін – Рава-Руська – Львів та фестиваль старожитніх автомобілів «Леополіс Гран-прі»

12.06.14 11:17 0 846
Вже вкотре на території області відбуваються міжнародні змагання серед класичних автомобілі. Зокрема, цьогоріч Львівщина прийматиме IV Міжнародний автопробіг класичних автомобілів за маршрутом Люблін – Рава-Руська – Львів (26-27 червня) та V Міжнародний фестиваль старожитніх автомобілів «Леополіс Гран-прі» (26-29 червня).

Основні питання щодо підготовки та проведення цих заходів 11 червня, обговорили на засіданні організаційного комітету під головуванням заступника голови Львівської ОДА Юрія Підлісного.

На засіданні йшлось про організацію безпеки глядачів та учасників автомобільних перегонів, проїзду та супроводу центральною частиною міста, забезпечення охорони автомобілів фестивалю «Леополіс Гран-прі» під час стоянки у м.Львові, медійного супроводу. Серед ключових питань наради розглянули безперешкодний перетин Державного кордону України та митне оформлення екіпажам машин, що братимуть участь в автопробігу.

Як зазначають організатори, у цих заходах очікується велика кількість учасників з України, а також Литви, Латвії, Польщі, Чехії. Загалом, прибуде близько 100 раритетних автівок. Основну увагу глядачів планують акцентувати безпосередньо на самих перегонах.

Зазначимо, що Міжнародний автопробіг класичних автомобілів та Фестиваль «Леополіс Гран-прі» відбудуться з ініціативи громадської організації «Авто-фан-клуб «ЗАЗ- Козак» та з метою відзначення 82-річчя перших міжнародних кільцевих автоперегонів серії Гран-прі історичною трасою «Львівський трикутник».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі тарифи на ...
Наступна новина: В Луцьку у міській раді ...

КОМЕНТАРІ