У Львівській області курсанти відпрацювали особливості затримання озброєних злочинців в приміщенні

У Львівській області курсанти відпрацювали особливості затримання озброєних злочинців в приміщенні

12.06.14 17:01 0 1169
Актуальною темою, ба навіть, викликом сьогодення для силових структур та й для держави в цілому, стоїть боротьба з тероризмом та видом злочинних угрупувань, які діють на теренах нашої Батьківщини. Так, нещодавно на базі навчально-тренувального центру «Лисець» вдруге відбувся науково-практичний семінар на тему «Особливості затримання озброєних злочинців в приміщенні».

Робота семінару була побудована за основними напрямами: проблеми формування психологічної готовності курсантів до виконання спеціальних операцій у екстремальних ситуаціях; проблеми спортивного вдосконалення курсантів; особливості педагогічної майстерності під час викладання тактико-спеціальної та спеціальної фізичної підготовки курсантів.

Під пильним наглядом та чітким керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Прикарпатського факультету курсанти удосконалювали на практиці навики тактико-спеціальних дій у разі звільнення заручників, а також ознайомились з правилами та прийомами використання спеціальної техніки та зброї.

Окрім цього, особливу увагу було звернено на безумовне виконання таких основних завдань як збереження життя та здоров’я працівників ОВС при проведенні спеціальних операцій та налагодження чіткого навчального процесу з оволодінням знаннями, умінням і навичками необхідними для успішного виконання оперативно-службових завдань. В планах організаторів навчально-практичного семінару залучати до практичних занять працівників спецпідрозділів ОВС.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розпочала роботу ...
Наступна новина: Через бойкот російські ...

КОМЕНТАРІ