У Слов’янськ відправили 85 бронежилетів для житомирських військовослужбовців

У Слов’янськ відправили 85 бронежилетів для житомирських військовослужбовців

12.06.14 09:52 0 777
Військовослужбовці Житомирщини славляться своїм героїзмом, патріотизмом та бойовим духом. У неспокійні для України часи вони перебувають на Сході України, де виконують почесну місію, відстоюючи мир та спокій у цих регіонах у боротьбі з диверсійними групами сепаратистів. Їхня участь у бойових діях об’єднала житомирян навколо спільного прагнення допомогти тим, хто щодня ризикує своїм життям заради кожного із нас. Жителі нашої області активно підтримують ініціативу голови облдержадміністрації Сидора Кізіна щодо збору коштів, продуктів та засобів захисту для наших земляків, які несуть військову службу на сході.

10 червня у Слов’янськ із Житомира відправили 85 бронежилетів, придбаних за кошти, зібрані житомирськими підприємцями, які відгукнулися на заклик керівництва облдержадміністрації та батальйону оборони краю «Полісся». Бронежилети вироблені в Україні за сучасними західними зразками. Сидір Кізін наголосив на тому, що перед відправленням провели випробування цих засобів захисту. За його словами, з відстані 50 м пластини витримують кулі калібру 5,45 та 7,62. На разі готується друга партія бронежилетів.

Сидір Кізін зазначив: «Дякую всім, хто долучився та продовжує допомагати нашій армії, це – лише початок!»

Саме така допомога житомирським військовослужбовцям є надзвичайно важливою з огляду на те, що українська армія зараз потребує належного забезпечення сучасними зразками зброї та засобів захисту.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ