Житомирщина: галузь сімейної, молодіжної політики і розвитку спорту області отримала нового керівника

Житомирщина: галузь сімейної, молодіжної політики і розвитку спорту області отримала нового керівника

12.06.14 17:05 0 1213
11 червня голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив колективу департаменту сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації нового директора Світлану Гресь.

Окреслюючи цілі і завдання, що стоять перед галуззю, Сидір Кізін зауважив, що потрібно багато чого зробити, хоча фінансування є недостатнім. Але завдяки великому людському потенціалу, завдяки фахівцям, що хочуть і вміють працювати, можна залучати меценатів, активізувати роботу творчих середовищ, долучити до справи підприємців, адже розвиток сім’ї, молоді і спорту - майбутнє України.

На колектив департаменту очільник області покладає великі сподівання і, незважаючи на нелегкі часи, завдяки рішучості, наполегливості, молодій енергії кожного з фахівців впевнений у гарних результатах.

Як зазначив очільник області, Світлана Гресь має досвід роботи в молодіжній політиці, творчі здобутки і може похвалитися спортивними досягненнями. Він охарактеризував нового керівника як людину, що має життєву мудрість, яка допоможе налагодити роботу галузі, і виказав їй свою повну підтримку.

Світлана Гресь подякувала за довіру і висловила впевненість у спільній плідній роботі Вона додала, що оскільки вже працювала у цьому департаменті, робота їй знайома.

Світлана Гресь має 8 авторських книг, 6 з них для дітей. Відома під псевдонімом Світлана Штатська. Є членом Спілки письменників України, лауреатом багатьох премій. Серед них премія Кабінету Міністрів України «За особливі досягнення молоді у розбудові України» в номінації «за творчі досягнення» (2008 р.).

У 1998-2002 роках – голова молодіжного товариства поляків м. Житомира, у 2004 р. – заступник голови комітету молодіжних організацій м. Житомира, згодом заступник голови всеукраїнської організації молодих поляків. Протягом 6 років є головою обласної літературно-мистецької студії ім. Михайла Клименка.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ