Визначено 20 обдарованих молодих людей Житомирщини, які отримають стипендію облдержадміністрації

Визначено 20 обдарованих молодих людей Житомирщини, які отримають стипендію облдержадміністрації

12.06.14 11:42 0 863
Щорічно обирається 20 молодих людей Житомирщини, які досягли значних здобутків у галузі науки, творчості, спорту та у забезпечення розвитку молодіжного руху. Молодь відзначається стипендіями Житомирської обласної державної адміністрації. Кожен стипендіат отримає по 500 грн.

Виплата стипендій здійснюється відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 11.10.2013 р. № 321 з метою підтримки обдарованої молоді, створення умов для виховання інтелектуальної, творчої еліти області, стимулювання молодих людей на досягнення високих результатів у навчанні, спорті, творчих здобутків в науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві.

За інформацією департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, на розгляд експертної комісії надійшли подання від управлінь освіти і науки, культури облдержадміністрації, Житомирського державного технологічного університету, Житомирського агроекологічного університету, обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард».

За результатами обговорення та голосування члени експертної комісії прийняли рішення внести на розгляд голови облдержадмінітсрації на отримання стипендії такі кандидатури:

в номінації за наукові досягнення - Олег Василенко, Олена Глінчевська, Анастасія Даніловська, Олександр Кратюк, Ірина Левченко, Андрій Папірник, Володимир Трокоз; в номінації за творчі досягнення - Вадим Бардаш, Наталія Бугайчук, Марія Космач, Сергій Носок, Яніна Яремчук; в номінації за спортивні досягнення - Крістіна Матвейчук, Олександра Мохорт, Анна Наумова, Олексій Прохорчук, Валерій Хоречко; в номінації за внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху - Ілля Грицанюк, Ірина Коцюба, Костянтин Суський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ