Житомирщина отримала додаткову дотацію з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів

Житомирщина отримала додаткову дотацію з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів

12.06.14 15:16 0 832
У червні на Житомирщину продовжують надходити субвенції з державного бюджету. Як повідомляє департамент фінансів облдержадміністрації, 2 червня цього року місцеві бюджети отримали 1453,1 тис. грн. на надання пільг з послуг зв\'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв\'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

28,5 тис. грн. спрямовані для проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, а 5,4 тис. грн. – на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров\'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії. Окрім цього, в область надійшла додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у розмірі 3630,1 тис. грн.

5 червня з державного бюджету надійшло 116682,8 тис. грн. на виплату допомоги сім\'ям з дітьми, малозабезпеченим сім\'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям. А 105,5 тис. грн. місцеві бюджети отримали для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв\'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку один із методів ...

КОМЕНТАРІ