У Рівненській області відбулися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту

У Рівненській області відбулися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту

12.06.14 15:15 0 800
06 червня в Рівному на території спортивно-оздоровчого комплексу ГУ ДСНС у Рівненській області відбулися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту.

Пожежно-прикладний – це особливий вид спорту. Окрім цілеспрямованості й наполегливості, сили, спритності й витривалості він потребує ще й особливої мужності, безстрашності. Це спорт лише для відважних, адже він стоїть в одному ряду із найбільш небезпечними видами спорту.

На змагання до обласного центру приїхали 25 команд підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій Рівненщини. Свою фізичну загартованість учасники-прикладники показували у чотирьох вправах: подоланні 100 метрової смуги з перешкодами, сходженні по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху, пожежній естафеті 4 по 100 метрів та бойовому розгортанні. В усіх вправах учасники змагань демонстрували завзяту наполегливість і справжній командний дух.

Після підбиття усіх результатів змагань суддівська колегія на чолі із заступником начальника ГУ ДСНС полковником служби цивільного захисту Ігорем Михальчуком оголосила підсумок: перше загальнокомандне місце та звання чемпіона області завоювала команда ПРЧ аварійно-рятувального загону м.Рівне. Друге місце вибороли прикладники ДПРЧ-22 по охороні РАЕС. А третє місце посіла команда спортсменів першої пожежно-рятувальної частини Рівного. Всі учасники, що вибороли призові місця, були заохочені призами.

Загалом змагання пройшли хоч і хвилююче-напружено, проте в дуже дружній і теплій атмосфері. Слід відмітити, що з року в рік зацікавленість пожежно-прикладним спортом зростає та підвищується майстерність вогнеборців.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Облдержадміністрація ...
Наступна новина: Житомирщина отримала ...

КОМЕНТАРІ