На Рівненщині визначили кращий дільничний пункт міліції

На Рівненщині визначили кращий дільничний пункт міліції

12.06.14 09:27 0 776
Нещодавно правоохоронці підбили підсумки щорічного конкурсу з визначення кращого дільничного пункту міліції. Вимпел переможця отримав будинок шерифа у Костопільському районі.

Протягом місяця дільничні інспектори міліції виборювали право заявити про себе, як про працівників, які підтримують свої робочі місця на території обслуговування на найвищому рівні. Комісія УМВС України в Рівненській області, об’єктивно оцінювала виконання всіх вимог Положення про проведення обласного конкурсу, враховувала матеріально-технічне та інформаційне оснащення пункту, належне ведення службової документації та естетичне оформлення кабінетів. Особлива увага зверталась на стан організації взаємодії міліціонерів із населенням, громадськими формуваннями з охорони громадського порядку та засобами масової інформації.

- В щорічному конкурсі взяли участь 16 дільничних пунктів міліції з різних районів області, - зазначив старший інспектор ВДІМ УГБ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Юрій Зіліцький. - Члени комісії, після ретельної перевірки умов дотримання всіх критеріїв, віддали перевагу роботі старшого дільничного інспектора капітана міліції Віталія Мельника, який обслуговує територію села Яполоть Костопільського району.

В урочистому врученні вимпелу переможця взяли участь керівництво обласної міліції, місцева влада та громадськість. Голова сільської ради Михайло Боришкевич подякував дільничному інспектору за віддану професійну працю та побажав і в подальшому виконувати свої функціональні та професійні обов’язки таким чином, аби результати мали виключно позитивні наслідки.

Місцеві мешканці, які прийшли підтримати свого дільничного інспектора, запевнили що вони завжди отримують від міліціонера і допомогу, і сприяння у будь-яких справах. Тим більше, що Віталій Мельник працює на території обслуговування більше трьох років і добре знайомий з громадськістю села.

Переможець у відповідь подякував усім присутнім за визнання та нагороду та пообіцяв і надалі сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки, адже місцеві мешканці в нього повірили, а це довіра та велика відповідальність перед громадськістю.

Ольга Очко,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині малолітні ...
Наступна новина: Бойовики захопили чергове ...

КОМЕНТАРІ