У Рівному дільничний пункт міліції №2 - найкращий

У Рівному дільничний пункт міліції №2 - найкращий

12.06.14 08:45 0 806
З нагоди відзначення Дня дільничного інспектора міліції у Рівненському міськвідділі міліції проводився конкурс з визначення кращого дільничного пункту міліції в обласному центрі.

З метою популяризації служби дільничних інспекторів міліції, стимулювання працівників служби щодо поліпшення умов трудової діяльності, піднесення авторитету дільничних інспекторів міліції серед населення, зміцнення професійного ядра цієї служби та з нагоди відзначення Дня дільничного інспектора міліції здійснено заходи з проведення конкурсу з визначення кращого дільничного пункту міліції в Рівненському МВ УМВС України в Рівненській області.

На території міста Рівного знаходиться десять дільничних пунктів міліції де виконують нелегку та небезпечну повсякденну роботу 63 дільничних інспекторів Рівненського міського відділу міліції.

Приміщення дільничних інспекторів комісію оцінювалося за певними критеріями, це — підтримання в належному стані наявної матеріально – технічної та інформаційної бази кабінетів, повнота та якість ведення службової документації, дотримання санітарного стану в кабінеті, естетичне оформлення приміщення , а також взаємодія з населенням і громадськими формуваннями з охорони громадського порядку.

Переможцем конкурсу кращого дільничного пункту міліції Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області визначено ДПМ № 2, який розташований на вулиці Набережна, 8, що в Рівному.

Наталія НЕЧИПОРУК,

Рівненський МВ УМВС

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: на теренах ...

КОМЕНТАРІ