У Рівненській області професіографічна екскурсія для школярів

У Рівненській області професіографічна екскурсія для школярів

12.06.14 17:16 0 1246
11 червня для учнів Сарненської загальноосвітньої школи №4 провели захоплюючу професіографічну екскурсію в пожежно-рятувальній частині м. Сарни. Вогнеборці ознайомили дітей з правилами пожежної безпеки, розширили уявлення хлопців та дівчат про роботу пожежників, способи гасіння пожежі та транспорт спеціального призначення, який використовують пожежники у своїй роботі. Провели з ними бесіду про причини пожежі та її запобігання. Навчили правильних дій на випадок пожежі та правилам користування вогнегасником.

Діти дізналися чимало цікавого про традиції та побут сучасних пожежників. Побачили начиння пожежної машини, спецодяг і поуправлялися зі справжнім пожежним рукавом. Хлопці приміряли спеціальні костюми пожежників, пробували свої сили на тренувальному манежі, де постійно займаються пожежники-рятувальники, щоб завжди бути у хорошій фізичній формі. Дехто з юних екскурсантів по завершенню пізнавального візиту виявив бажання стати в майбутньому героєм-рятувальником.

Людмила Миколаївна, класний керівник шестикласників відмітила: «Діти мали нагоду наглядно побачити, а не тільки теоретично почути, що ж то за професія «пожежник». Такі екскурсії учням особливо цікаві та корисні і сприяють їх професійному самовизначенню.»

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: галузь ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ