Свободівці перемогли у низці населених пунктів Тернопільщини на місцевих виборах

Свободівці перемогли у низці населених пунктів Тернопільщини на місцевих виборах

12.06.14 08:09 0 964
25 травня 2014 року одночасно з виборами Президента України відбулися позачергові вибори місцевих голів у низці міст, селищних і сільських рад Тернопільської області, активну участь у яких взяла "Свобода". Завдяки централізованому контролю обласної та районної державних адміністрацій вдалося знизити до мінімуму кількість порушень в усіх районах Тернопільщини та провесті вибори на належному рівні.

26 травня 2014 року на виборах міського голови у Монастириську переміг свободівець Андрій Старух. За нього проголосували 41,7% місцевих мешканців (близько 1350 голосів). На цю посаду подали заявки 5 кандидатів, проте свободівець випередив конкурентів зі значним відривом. Андрій Старух відзначився активною громадянською позицією та управлінським досвідом, зокрема з перших днів брав активну участь у Революції гідності, є головою "Монастириської самооборони". З червня 2011 року є працівником апарату Монастириської районної ради, працював на посадах начальника юридичного відділу та головного спеціаліста ради. Є депутатом міської ради та головою комісії з питань законності та регламенту. Нагадаємо, що попередній міський голова Монастириська "регіонал" В.Геда під час Революції гідності склав свої повноваження.

Депутатом Кременецької міської ради став мажоритарник Андрій Соляник, який набрав 495 голосів, обійшовши свого найближчого суперника на 75 голосів.

Головами сільської ради у Чортківському районі в селі Полівці став Іван Гонсевич, випередивши своїх суперників на 100 голосів, а в селі Урашківці Володимир Дорій обійшов своїх суперників на 130 голосів.

У Козівському районі депутатами сільських рад Слобітки та Чистилівки стали свободівці.

Головою сільради Потуторів, що на Шумщині, стала Мирослава Чуйко.

Також у Чистилівській сільській раді Тернопільського району депутатами було обрано двох свободівців.

Націоналісті вже приступили до виконання своїх обов'язків, запевнивши, що докладатимуть усіх зусиль для сприяння розвитку та процвітання краю.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США: бойовики в Іраку є ...
Наступна новина: Інспектори ДПС ДАІ ...

КОМЕНТАРІ