На Житомирщині зовнішнє незалежне оцінювання проходить під надійною вартою Державної служби охорони

На Житомирщині зовнішнє незалежне оцінювання проходить під надійною вартою Державної служби охорони

12.06.14 13:31 0 742
З початку літа випускники загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв і просто охочі стати абітурієнтами вищих навчальних закладів проходять ЗНО. Щоб тестування пройшло спокійно, безпечно та з дотриманням всіх передбачених вимог, до його охорони долучились працівників обласного УДСО.

Загалом цьогоріч на Житомирщин зовнішнє незалежне оцінювання вирішили пройти близько 10 тисяч дівчат та хлопців. В області створено 38 пунктів тестування.

Як повідомив начальник УДСО при УМВС Петро Базюк, переважна більшість з них під надійною вартою працівників підрозділу, адже на міліціонерів покладається відповідальна місія: у першу чергу, безпека дітей та вчителів, а також охорона матеріалів тестування.

Втім серед незвичних функцій, які за цих обставин теж покладаються на міліцію, - відсутність в учасників ЗНО технічних засобів отримання інформації безпосередньо під час тестування: тож планшети, мобільні телефони, інші гаджети слід залишати поза межами навчальних аудиторій, де проходять іспити.

Відтак правоохоронці бажають усім випускникам удачі та здійснення задумів, а під час тестування - зосередженості, врівноваженості, кмітливості та проявити свої знання найкращим чином.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням УДСО)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ