ФІФА оприлюднила список предметів, заборонених на стадіонах ЧС-2014

ФІФА оприлюднила список предметів, заборонених на стадіонах ЧС-2014

12.06.14 14:18 0 842
ФІФА оприлюднила список предметів, заборонених для використання уболівальниками на стадіонах ЧС-2014 у Бразилії. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Глядачі не зможуть пронести з собою на трибуни феєрверки, музичні інструменти, об'ємні сумки, парасольки, домашні закуски і будь-які рідини, а також надувні кулі та інші громіздкі предмети.

Йдеться про предмети розмірами понад 25 см в довжину, ширину і висоту, які не зможуть поміститися під сидіннями.

Розміри плакатів і банерів не повинні перевищувати 2 м, під заборону потрапили також стимулюючі препарати, різного роду порошки (борошно ітп), сходи, стільці, вувузели, тварини (за винятком собак-поводирів), а також прилади з надмірним звуком і будь-які пристрої, що виробляють дим.

Як підкреслюють бразильські журналісти, Кодекс поведінки також гарантує ФІФА право заборонити для пронесення на стадіони будь-яких предметів, які можуть поставити під загрозу суспільну безпеку або завдати шкоди репутації.

Очікується, що на практиці охоронці стануть оцінювати особисті речі вболівальників та будуть наділені повноваженнями відмовити в праві їх використання на трибунах, пише championat.com.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роман Гаврилюк: «Пік ...
Наступна новина: Чернігів: Виховання ...

КОМЕНТАРІ