В Чернівецькій області місцеві органи влади Вижниччини допомагають покращити умови праці дільничного міліціонера

В Чернівецькій області місцеві органи влади Вижниччини допомагають покращити умови праці дільничного міліціонера

13.06.14 13:14 0 1203
Уже декілька років поспіль органи місцевого самоврядування міста Вижниця виділяють значну суму коштів на поліпшення матеріально-технічного забезпечення дільничних інспекторів міліції.

Голова Вижницьої районної адміністрації Михайло Андрюк розповів, що надання фінансової допомоги міліціонерам залежить від наповнення бюджету. Здебільшого у покращенні умов праці міліціонерів допомагають територіальні громади.

- У нашому місті проживає майже 5 тисяч громадян, - каже міський голова Вижниці Олексій Чепіль, - крім, цього приїжджають багато туристів. Відповідно хочеться, щоб був правопорядок, а місцеві мешканці та гості міста почувалися у безпеці. Для цього ми встановили 4 камери спостереження у центральній частині міста та вивили їх на пульт чергового райвідділу міліції. Також виділили 10 тисяч гривень аби обладнати кабінет дільничного та оснастили його потрібною технікою. Крім цього, заплановано відремонтувати кабінет для членів громадського формування. Приємно, що місто вже три роки поспіль стає призером у конкурсі на кращий благоустрій і підтримку громадського порядку, тому й надалі будемо покращувати умови праці наших дільничних – продовжує мер міста

Частину коштів уже витратили на ремонт дільничного пункту міліції на вулиці Шухевича,7 міста Вижниця. У кабінеті зроблено ремонт, замінено систему опалення та встановлені метало-пластивкові вікна. До того ж розпочато ремонт кімнати для членів громадського формування «Оберіг».

- Дільничний інспектора міліції постійно спілкується із громадськість, щоденно приходять громадяни зі своїми проблемами, відповідно хочеться аби кабінет виглядав охайним та сучасним. Тому така підтримка органів місцевого самоврядування є вкрай важливою і потрібною – вважає заступник начальника Вижницького РВ УМВС України в Чернівецькій області Іван Кречун.

18 червня відзначається День дільничного інспектора міліції, з цієї нагоди на території області проводиться конкурс на кращий пункт дільничного міліціонера. Отож, пункт дільничного у Вижниччені є претендентом на перемогу.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про грози, ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ