Зловмисник, котрий наніс тяжкі тілесні ушкодження чернівчанину, арештований

Зловмисник, котрий наніс тяжкі тілесні ушкодження чернівчанину, арештований

13.06.14 12:10 0 1036
Мешканець обласного центру спричинив ножові поранення своєму 25-річному товаришу під час спільного вживання наркотичних засобів.

До Першотравневого райвідділу міліції надійшло повідомлення, про те що до лікарні швидкої медичної допомоги госпіталізований житель обласного центру із проникаючим ножовим пораненням.

Як з’ясувалося, між 32-річним чернівчанином та потерпілим під час спільного вживання наркотиків виникла суперечка. У ході конфлікту зловмисник спричинив ножове поранення у живіт своєму товаришу, після чого зник з місця події.

Завдяки злагодженим оперативно-розшуковим діям працівників міліції підозрюваного у скоєні цього злочину вдалося затримати за декілька годин. Також встановлено, що чоловік уже 8 раз притягався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів. І лише півроку тому звільнився з місць позбавлення волі.

Як повідомив заступник начальника відділу Слідчого Управління УМВС України в Чернівецькій області Андрій Гордаш, зловмиснику інкримінується правопорушення передбачене ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі строком до 8 років. Наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та поміщено до СІЗО.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові козаки вшанують ...
Наступна новина: Дем'яненко може очолити ...

КОМЕНТАРІ